Neeskens Tuinen
Neeskens Tuinen
NIEUWS
NEESKENS TUINEN
Neeskens Tuinen is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van uw tuin.
Reeds vele projecten hebben wij voor diverse klanten mogen uitvoeren, steeds naar volle tevredenheid van de opdrachtgever.
We leggen zowel kleine als ook heel grote tuinen aan en volgen daarbij steeds onze werkwijze. Uiteraard is het bijzonder belangrijk dat u uw eigen ideeŽn in de tuin kwijt kunt. Wij kunnen u adviseren over de te gebruiken materialen en planten.

Het is onze uitdaging om van uw tuin iets moois te maken, waar u trots op kunt zijn en met plezier in vertoeft.

NEESKENS TUINEN
EEN IMPRESSIE VAN DE MOGELIJKHEDEN
iwan03
iwan-01
iwan-02
Bezoek voor meer foto's de Foto Galerij. Hier is per onderwerp een groeiend aantal foto's opgenomen, opdat u enerzijds een goed idee krijgt wat allemaal mogelijk is, anderzijds wellicht op ideeŽn komt.....
Deze website is op 1 maart 2007 live gegaan. De website zal de komende maanden groeien met voornamelijk foto's, omdat die u vooral inzicht geven dat ontzet-tend veel mogelijk is om uw tuin van een fantastisch uiterlijk te voorzien.

Het voornaamste is dat u een hel-der beeld heeft van uw wensen, tenslotte kunnen wij slechts advi-seren of iets wel of niet kan.

Op deze pagina vindt u de laatste nieuwtjes op de website, zodat u niet steeds dezelfde pagina's be-hoeft door te bladeren.